My movies

Posted by HSM on 24.2.11

Bedazzled (2000)

Pactul cu diavolita

Distributie: (vezi toti actorii)

Brendan FraserBrendan Fraser
Elliot Richards / Jefe / Mary
Elizabeth HurleyElizabeth Hurley
The Devil
Frances O'ConnorFrances O'Connor
Alison Gardner/Nicole Delarusso
Miriam ShorMiriam Shor
Carol/Penthouse Hostess
Orlando JonesOrlando Jones
Daniel/Dan/Danny, Esteban, Beach Jock, Lamar Garrett, Dr. Ngegitigegitibaba
Paul AdelsteinPaul Adelstein
Bob/Roberto/Beach Jock/Bob Bob (Sportscaster #3)
Toby HussToby Huss
Jerry/Alejandro/Beach Jock/Jerry Turner (Sportscaster #2)/Lance

Galerie foto (112 poze):

Poze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - BedazzledPoze Pactul cu diavolita - Bedazzled

Scurta descriere:

Elliot Richards este indragostit de o colega de servici, Alison. Din pacate, ea nici macar nu il observa. Elliot insa, ar fi in stare de orice ca sa ii castige dragostea. Asa ca face o intelegere cu Diavolul, personaj reprezentat de o femeie superba, dar cu un simt al umorului cam ciudat, dupa cum urmeaza sa descopere eroul nostru. Diavolita noastra este foarte clara. Ea ii va indeplini lui Elliot sapte dorinte in schimbul sufletului lui.

Deşi pare o comedie uşoara, filmul privit dintr-o anume perspectivă poate fi considerat extrem de profund.

În timiditatea şi prostia lui, Elliot Richards este, de fapt, mai deosebit ca mulţi alţii ( la fel ca mulţi dintre noi ). Ca orice om, isi doreşte să fie bogat, frumos şi deştept crezând că astfel ar putea să fie fericit, mai ales că din nici una dintre ipostaze nu lipseşte frumoasa sa colegă de serviciu, de care este indrăgostit. În cele din urmă, nimic din ceea ce nu este el in realitate nu îl ajută să fie iubit si respectat de Alison, dar asta nu îi schimbă cu nimic sentimentele sincere pe care le nutreşte faţă de ea. Dacă el a făcut tot posibilul să-i câştige dragostea, fiind de acord să îşi vândă chiar şi sufletul diavolului, şi nu a reuşit sa fie cu ea, lui Elliot nu-i rămâne decât să îşi dorească fericirea femeii, alături de oricine vrea aceasta.

E exact ca în viaţă. "Ai grijă ce îţi doreşti că s-ar putea să se întample.". Practic dorinţele lui au fost ascultate întocmai, cu mici diferenţe, pe care Elliot nu le-a luat în calcul.Mesjul este că dacă nu te gândeşti la binele tuturor celor implicaţi, Universul ( aici Diavoliţa ) te taxează. În sens negativ, până reuşeşti să înveţi ce înseamnă IUBIREA NECONDIŢIONATĂ. Abia atunci primeşti ceea ce ai visat şi chiar ceva în plus. Unicul lucru esenţial pe care trebuie să-l ţii minte atunci când încerci să creezi ceva în viaţă, este că ceea ce-ţi doreşti nu va apărea întotdeauna în felul în care crezi că va fi.